Hem | Företagspresentation | Arbetssätt | Referenser | Handledning | Kurser | Artiklar | Kontakt | Böcker/CD

 

 

 

100 sidor projektledare

100 sidor om att lyckas som projektledare

Det är vanligt att bedriva arbete i projektform. Och projekt kan vara jättebra – om de är väl förberedda och görs ordentligt. Denna bok ger konkreta råd till den som ska leda ett projekt. Längst bak i boken finns också checklistor.

 

Läs mer och beställ ditt ex här (länken öppnas i nytt fönster)

 Praktisk handbok om utvecklingssamtal. 100 sidor om hur du gör utvecklingssamtalen till något att se fram emot
Utvecklingssamtal behövs för att ett företag eller en organisation ska fungera. Men hur gör man egentligen? I den här boken får du exempel från verkligheten och många goda råd om utvecklingssamtal. Boken innehåller också praktiska checklistor för dina egna samtal. Läs mer och beställ ditt ex här: (länken öppnas i nytt fönster)

 

Om 100 sidor om hur du gör utvecklingssamtalen till något att se fram emot:

"En bra-att-ha-bok för både chefer och anställda som vill försöka göra något vettigt av utvecklingssamtalen". (Du & Jobbet)

"Doris Dahlin går pedagogiskt och lättläst igenom olika aspekter av ett utvecklingssamtal. Det handlar om förberedelser, hur frågor ska ställas, om att nå fram och skapa en dialog, vikten av att våga ta konflikter, konsten att kunna kritisera och ge beröm på rätt sätt med mera". (Personal & Ledarskap)

"Här lär du dig hur du gör utvecklingssamtal som är mer än bara babbel". (Tidningen Blomsterbranschen)

 

 Går budskapet fram?

 

Bok Går budskapet fram? Strategier när du skall tala inför grupp
Dagens arbetsliv ställer allt högre krav på professionella presentationer. Det räcker inte längre att man kan sitt ämne, man måste också kunna förmedla sitt budskap. Boken vänder sig till chefer, arbetsledare, utbildare, konsulter, personalavdelningar och alla andra som gör presentationer i sitt vardagliga arbete.

 

Om Går budskapet fram:

"Boken är en lättförståelig, praktisk hjälpreda som på ett vardagsnära sätt ger konkreta råd och verktyg för att få ut sitt budskap och få andra att lyssna" (Mindtrainer)

"... en klok och personlig bok med många praktiska tips för dig som har en sådan roll att du ska presentera något och ta emot frågor från publiken" (Böcker och boknytt)

 

Boken kostar 220 kronor, exklusive moms och frakt och kan beställas direkt via [mail]

 Inre lugn ger styrka

 

CD-skiva Inre lugn ger styrka…
En CD, med två olika program för mental träning. Inläst av Doris Dahlin, med specialkomponerad musik.

 

Program 1 hjälper dig att få en stunds avslappning för att samla ny energi och kraft. Det ger positiva tankar och bilder som hjälper dig a att tänka och känna på ett nytt sätt, som stärker dig. Dina positiva känslor ökar så att stress och oro minskar och du blir mer avslappnad.

Program 2, Hantera din rampfeber. Det här programmet hjälper dig att minska din rampfeber, så att du känner dig lugn och trygg när du skall tala inför grupp.

 

Skivan kostar 140:-.

Specialerbjudande: CD-skivan Inre lugn ger styrka + boken Går budskapet fram för endast 250 kronor.(ordinarie pris 360 kronor). Alla priser är exklusive moms och frakt

 

Den som vill beställa många böcker på en gång kan få mängdrabatt. Hör av er![mail]

   

 

 

 

KompetensKraft Doris Dahlin  - © 2012